Bulgaria anunţă măsuri dure împotriva epidemiei de pestă porcină! Mii de români care tranzitează ţara vecină în drum spre Grecia riscă să fie sancţionaţi dacă scapă porcul din portbagaj, cum s-a întâmplat în alţi ani pe numeroase şosele bulgăreşti.

porc_bulgaria_scapat.jpg
"Sunt familii de români care, ca să nu dea bani pe mâncare în Thassos, pleacă şi cu câte 2, 3 porci în maşină. Treaba lor ce fac, dar dacă le scapă porcul în pădure, sunt pasibili de amenzi usturătoare - între 200 şi 500 de leva, în funcţie de greutatea porcului", spune Vasil Kurev, agent de poliţie din oraşul Zagorka Retro.

"Mi-a fugit mai demult un porc din portbagaj când am oprit la benzinărie pe lângă Sofia, credeţi-mă că sunt păţit, mi-a cam stricat vacanţa. De atunci leg bine cu sfoară şi trag şi cu nişte scotch pe deasupra, dar am grijă să las o gaură ca să respire porcul", a declarat Decebal Popescu, turist.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Vasile | Wednesday, 07.08.2019 16:47 Monden

National Cinematografic