Peste 90% dintre stelişti se declară fani înfocaţi, încă din copilărie, ai lui Cezar Ouatu

Explozie de entuziasm în întreaga ţară aseară, la finalul celei de-a doua semifinale a Eurovision-ului. Nenumărate zeci de milioane de români au aplaudat calificarea eroică în finală a reprezentantului ţării noastre. Cu toţii au ieşit pe străzi, scandând “A-e, a-o, it’s my life!” şi s-au adunat în Piaţa Universităţii, sărbătorind până târziu victoria contratenorului lor de suflet.

Cei mai mulţi au confirmat că de când se ştiu au ţinut cu Steaua şi cu Cezar Ouatu. “Eu astea două pasiuni le-am avut toată viaţa… Am crescut cu poveştile din familie, cu mari stelişti – Oblemenco, Ozon, Ivansuc, Dobrin şi câţi alţii, dar şi neratând meciurile favoriţilor mei Cămătaru sau Teoharie Coca Cozma. Bineînţeles, în acelaşi timp ascultam şi hiturile idolului meu Cezar, precum “Ice Ice Baby” sau “Show Must Go On”. Sunt foarte fericit pentru rezultat, s-a văzut că ne-am dorit mai mult calificarea. În seara asta, Dumnezeu a fost român în rochie”, declară un suporter de-o viaţă al ambelor staruri româneşti.

La rândul lor, clujenii susţinători fanatici ai lui CFR nu s-au lăsat mai prejos, amintindu-şi că ţin cu Cezar Ouatu încă de la înfiinţarea acestuia. “Nu-i adevărat c-am fi fost plătiţi să scandăm “Hai Cezar!” sau “Cântăm şi ne calificăm!”. Noi chiar suntem cezărişti din tată-n fiu, avem şi o vorbă, originală, a noastră, a fanilor CFR-ului – “mamă, te iubesc, da’ nu aşa des ca pe Cezar Ouatu!”, a precizat un tânăr care speră ca idolul său să facă o figură frumoasă în finală şi să aducă trofeul în Gruia.

Autor: Harald (aka Apatrid)

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de TNR
17 mai 2013 15:45

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult