Petiție să i se pună aer condiționat lui Ciorbea, că iarăși a apărut la bustul gol la geam

800.000 de români au semnat în mai puțin de 24 de ore petiția „Să i se pună aer condiționat lui Victor Ciorbea”, menită să oblige autoritățile să intre în casă peste fostul primar, premier, ministru și avocat al poporului și să-i instaleze un aparat de aer condiționat.

Petiția vine ca reacție la faptul că Victor Ciorbea iarăși a apărut la bustul gol la geam, producând rumoare și leșinuri printre vecinii lui, dar și printre câțiva ghinioniști care treceau întâmplător prin zonă. Astfel de atentate la decență trebuie oprite, consideră semnatarii petiției.

Un detaliu important este că vecinii lui Victor Ciorbea au strâns bani și s-au oferit să-i cumpere un aparat de aer condiționat, dar au fost refuzați. Așa s-a ajuns la petiție, pentru că doar o intervenție decisă a statului l-ar putea obliga pe Ciorbea să monteze un aparat în propria casă.

Autorii petiției speră ca temperatura în casa lui Victor Ciorbea să coboare măcar la 19 grade Celsius, astfel încât acesta să fie nevoit să-și pună măcar un tricou pe el, deși preferabil și o cagulă.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
26 iulie 2023 07:57
Citește mai mult despre: aer conditionat Ciorbea

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult