Petrecere de absolvire la Jean Monnet. Elevii şi-au donat hainele şi bijuteriile vechi profesorilor

La Jean Monnet, încă o generație de mici parveniți e pe cale să-și ia zborul către facultăți, și apoi către cele mai importante funcții în stat și în marile regii autonome. Absolvenții s-au distrat la balul de absolvire, și au fost ca întotdeauna generoși cu dascălii care i-au ajutat să pornească pe plăcutul și bănosul drum în viață: le-au dat profesorilor hainele și bijuteriile lor mai vechi, pe care oricum le-ar fi aruncat.

”Mi-am amintit că proful de biologie a fost un boss odată, mi-a dat un foc de la bricheta lui în buda școlii, că mie îmi furase un coleg bricheta mea din aur masiv. Țin minte că avea o brichetă cu PSD, făcută la fabrica unui unchi de-al meu. Probabil o primise ca pomană electorală. Asta m-a emoționat. Azi i-am dat lui bricheta mea de aur”, declară Alfred S, absolvent Jean Monnet.

Pe lângă muzică, dans și băutură, au fost și jocuri distractive. Un fost elev le-a oferit profesorilor câte 100 de lei să stea ca popicele în curtea școlii, și el îi dobora cu Maserati-ul lui, în aplauzele celorlalți colegi.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
2 iulie 2016 01:03
Citește mai mult despre: absolvire Jean Monnet profesori

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult