Atât de agil la aproape 60 de ani! Cunoscutul interpret de muzică populară Mâţu Stoian a făcut furori la o emisiune de folclor după ce o persoană din public a îndreptat un laser roşu în direcţia scenei.

matustoian_innebunitlaser.jpg

"S-a dezlănţuit pur şi simplu, a scos ghearele şi a început să sară cât colo, a făcut un număr de breakdance, a smuls bundiţa de pe o colegă de platou. Wow! N-am văzut în viaţa mea un artist cu atâta energie", spune Văru Săndel, realizatorul emisiunii.

"Abia când s-a stins laserul s-a mai potolit, s-a uitat confuz pe pereţi câteva minute după care s-a încovrigat pe calorifer şi a început să toarcă. Fanii erau în delir şi cereau un bis, aşa că i-am aruncat lui Mâţu o bucată de sfoară cu un clopoţel la capăt."

"Am învăţat şmecheria la un concert The Motans", mărturiseşte Gelu Octavian, proprietarul laserului care l-a înnebunit pe Mâţu Stoian.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Tuesday, 09.06.2020 09:07 Monden

National Cinematografic