Tot mai mulți meșteri care mai lucrează pe-acasă spun că în ultima vreme au primit numeroase comenzi de la cocalari care vor să-și treacă mașina de pe GPL pe benzină, că s-a ieftinit rău benzina. „Doar de azi dimineață, cum mă vedeți, am montat patru kituri de benzină pe aceste X6-uri cu GPL”, spune Stelică Iordache, mecanic auto din sudul Bucureștiului. 

nusuntcocalarsefu.jpg

Acesta spune că mașinile de cocalari, în special BMW-urile, sunt parcă făcute să meargă pe benzină. „Domne, are totul, material nemțesc, face compresia în motor, merge strună, nu se îneacă, nu horcăie, zici că-s făcute să meargă cu benzină, nu altceva”, explică mecanicul auto.

Pe fondul pandemiei mondiale, prețul benzinei a scăzut enorm în ultimele zile. În numeroase zone din țară s-a raportat că litrul de benzină e mai ieftin decât o cola la jumate cumpărată din aceeași benzinărie. 

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Friday, 08.05.2020 17:30 Monden

National Cinematografic