Pfizer lucrează la un vaccin picant, pentru tulpina indiană

Veşti bune pentru amatorii de imunizare cu senzaţii tari! În lumina ultimelor descoperiri despre tulpina indiană de COVID-19, filiala locală a companiei Pfizer a început deja dezvoltarea unui vaccin extrem de iute, cu ardei şi condimente exotice.

„Împotriva tulpinii indiene nu merge cu ARN mesager şi alte arome subtile. Noul nostru vaccin conţine chimion, galangal, nucşoară, trei feluri de piper şi extract dublu rafinat de ardei bhut jolokia. Anticorpii pe care îi produce au aproape un milion de grade pe scara Scoville – în termeni laici, dacă ar fi în meniul unui restaurant, ar avea patru ardeiaşi”, explică Ganesh Brahmakrishna, consultant culinar pentru Pfizer.

„L-am testat până acum pe butter chicken şi curry de miel, e absolut delicios. Pentru unii oameni va fi ceva mai greu de administrat, dar studiile preliminare arată că nu are efecte secundare majore. În afară de exoftalmie, transpiraţie abundentă şi usturimi în zona anală după rapel”, adaugă Rajkapoor Priyaanjali, biolog molecular.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
11 mai 2021 16:00
Citește mai mult despre: covid india pfizer

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult