Lansată la Buzău, judeţ supranumit Inima Moldovei, piesa hit Alcohol You, care va face cu siguranţă senzaţie la Eurovision, a înregistrat deja o importantă reuşită. Autorităţile din Vaslui au decis că piesa e ideală ca imn al judeţului, înlocuind mai vechiul “Mugur de toporaş”, care era imn din 1848.roxen_alcohol_you_vaslui.jpg

Piesa e o veritabilă magie muzicală şi atinge sever sufletul bahic specific zonei Moldovei, producând lacrimi instantanee în ochii blânzi ai vasluienilor şi este pusă pe repeat în sutele de mii de birturi săteşti din judeţ. Vasluienii au început chiar să meargă la şcoală, la orele de engleză, ca să înţeleagă mai bine ce spune Roxen acolo: “Parcă ştiu ce zâce, dar mintea nu-mi traduce”, spune un vasluian.

Deşi e o piesă pop, vasluienii insistă să joace hora când aud Alcohol You şi încearcă să se ridice în picioare, evident cu greutate, fiindcă-s beţi mai tot timpul, dar simt că trebuie să respecte imnul. Roxen a primit deja mii de cereri în căsătorie de la diverşi vasluieni, însă ea e indecisă: “Nu ştiu pe care să-l aleg, că toţi mi-au spus că dacă îi refuz mă aleargă cu toporul”, spune Roxen.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de TNR | Tuesday, 03.03.2020 18:51 Monden

National Cinematografic