Pisicile care se mai urcă pe aspirator vor fi nevoite să dea examen pentru permis

Din cauză că s-au înmulțit accidentele provocate de pisicile care se urcă pe aspiratoare de tip robot, codul rutier se va aplica din această lună și felinelor. Astfel, ca să mai poată urca pe un aspirator în mișcare, pisicile vor trebui să dea un examen în prezența unui polițist de la circulație.

La fel ca oamenii, pisicile vor da un examen scris de tip grilă, în care li se vor testa noțiunile elementare de legislație, și o probă practică, în care vor conduce aspiratorul. Ele trebuie să-și păstreze perfect echilibrul pe aspirator, să-l oprească dacă prin fața lor trece o persoană, dar să demonstreze și că știu să parcheze aspiratorul în încărcător la final.

Pisicile care vor fi prinse pe aspirator fără permis riscă să petreacă între 3 luni și 2 ani într-un adăpost de animale. O pedeapsă va primi însă și proprietarului pisicii. Acestuia i se va confisca aspiratorul și nu va avea dreptul să își cumpere altul, așa că dacă va vrea să scape de praful din casă va fi nevoit să folosească o mătură sau un pămătuf.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

16 mai 2024 11:20
Citește mai mult despre: aspirator cod rutier pisici

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult