Cele mai importante asociaţii ale pisicilor cer "să se termine această nebunie"! Recent, pe masa Guvernului a ajuns o petiţie semnată de zeci de mii de pisici, care cer ridicarea stării de urgenţă pentru că s-au săturat să stea cu oameni în casă 24 de ore din 24.

pisicapetitieurgenta.jpg
"E foarte greu să pui la cale un plan malefic de cucerire a lumii când ai un pămpălău în casă care îţi tot aruncă bombele biologice din litieră. Şi, oricât aş încerca să-l intimidez aruncând chestii de pe rafturi, periodic mă sechestrează la el în poală. În numele atotputernicului Baal-Zebub, vă rog să opriţi această şaradă", scrie Miţu, motan maidanez de 7 ani din Timişoara.

"Miau miau miau, nu mai vreau", adaugă Fifi, pisică birmaneză din cartierul Berceni, membră a Ligii pentru Exterminarea Vrăbiilor.

În caz contrar, pisicile din întreaga ţară ameninţă cu o campanie extinsă de zgâriat, lăsat păr şi făcut nevoile în şoşoni.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de TNR | Monday, 13.04.2020 10:38 Monden

National Cinematografic