Piţipoancă dată afară de pe o plajă privată din Mamaia, pe motiv că nu făcea furori printre bărbaţi

Scandal imens pe plaja privată a hotelului Rex din Mamaia. O piţipoancă a fost scoasă în şuturi de pe plajă, dintr-un motiv cât de poate firesc: nu atrăgea privirile bărbaţilor din jur. Unul din bodyguarzi chiar era să rămână cu şaorma în gât când a văzut ce tipă banală stă la plajă în perimetrul de care era responsabil.

„Regulamentul e cât se poate de clar”, spune managerul hotelului Rex. „Dacă în decurs de 3 minute nici un bărbat nu întoarce capul după tine, îţi primeşti banii înapoi şi pleci să stai cu săracii, în zonele destinate turiştilor cu cearceafuri şi umbrele proprii. Nu faci furori printre bărbaţi, nu stai pe plaja noastră, e atât de simplu!”

„Mi-am întins carpeta cu Răpirea din Serai lângă şezlong, mi-am dat sutienul jos, mi-am băgat bikinii în fund, după care am luat o poziţie provocatoare, care să atragă privirile bărbaţilor”, a povestit, cu lacrimi în ochi, piţipoanca. „Chiar nu înţeleg de ce nimeni nu s-a uitat după mine. Ce-i drept, singurii bărbaţi pe plajă erau Botezatu şi prietenii lui, e posibil ca ăsta să fie motivul.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
12 august 2013 12:08

Alte articole

Vezi mai mult