Papucii cu blăniţă nu sunt doar un accesoriu la modă, ci şi o responsabilitate! A aflat-o pe pielea ei Jenica Nuţă, o tânără din sectorul 1 al Capitalei, care a fost mustrată aspru de celelalte piţipoance după ce a venit la o cafeluţă pe Dorobanţi cu încălţămintea ciufulită.

papuci_cu_blanita.jpg

De teamă că le-ar putea strica imaginea, fetele au trimis-o acasă, să-şi ţesale pantofii flocoşi şi să se gândească bine la ce a făcut, mai ales că nu e la prima abatere - în urmă cu câţiva ani, femeia apăruse la un eveniment monden cu UGG-urile nepotcovite.

“Fată, tu ştii cine vine aici? Milionari, fată! Cum vrei să te remarce vreunul când tu vii cu încălţările alea lăţoase? Eu nu stau două ore pe zi să-mi spăl papucii cu balsam şi să-i pun pe bigudiuri ca să mă aşez la terasă lângă arătările alea ale tale! Uită-te şi tu: zici că-s papuci cu dreaduri, Jamaica, fată”, a comentat Mirela, una dintre prietenele Jenicăi.

Tânăra ostracizată spune că şi-a învăţat lecţia şi va rupe din timpul dedicat muncii şi studiului ca să-şi perieze puful de la papuci.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Tuesday, 27.06.2017 16:42 Monden

National Cinematografic