Piţipoancă, dată afară de pe o terasă din Dorobanţi după ce a venit cu papucii nepieptănaţi

Papucii cu blăniţă nu sunt doar un accesoriu la modă, ci şi o responsabilitate! A aflat-o pe pielea ei Jenica Nuţă, o tânără din sectorul 1 al Capitalei, care a fost mustrată aspru de celelalte piţipoance după ce a venit la o cafeluţă pe Dorobanţi cu încălţămintea ciufulită.

De teamă că le-ar putea strica imaginea, fetele au trimis-o acasă, să-şi ţesale pantofii flocoşi şi să se gândească bine la ce a făcut, mai ales că nu e la prima abatere – în urmă cu câţiva ani, femeia apăruse la un eveniment monden cu UGG-urile nepotcovite.

“Fată, tu ştii cine vine aici? Milionari, fată! Cum vrei să te remarce vreunul când tu vii cu încălţările alea lăţoase? Eu nu stau două ore pe zi să-mi spăl papucii cu balsam şi să-i pun pe bigudiuri ca să mă aşez la terasă lângă arătările alea ale tale! Uită-te şi tu: zici că-s papuci cu dreaduri, Jamaica, fată”, a comentat Mirela, una dintre prietenele Jenicăi.

Tânăra ostracizată spune că şi-a învăţat lecţia şi va rupe din timpul dedicat muncii şi studiului ca să-şi perieze puful de la papuci.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
27 iunie 2017 14:42
Citește mai mult despre: blanita papuci piţipoance puf

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult