Piţipoancă, distrusă să afle despre carpeta sa cu Răpirea din Serai că nu este unică, ci de serie

O piţipoancă din Teleorman a crezut că se prăbuşeşte cerul peste ea, după ce un expert în opere de artă i-a comunicat că deţine, moştenire de la bunica ei, o carpeta cu Răpirea din Serai care este un banal produs de serie. Asta în condiţiile în care piţipoanca era sigură că a moştenit o carpetă unicat, care valorează o avere.

„E adevărat, am văzut poze cu alte persoane care aveau pe perete carpetă ca a mea, dar eram convinsă că toate sunt fotocopii ale celei moştenite de la bunica mea. Credeam că pot să o vând pe bani mulţi, ca să-mi iau maşină de teren şi casă la oraş. Acum, nu doar că rămân săracă, dar am şi aflat că bunica mea nu mă iubea deloc”, îşi plânge amarul piţipoanca.

„Dacă mă iubea”, a continuat piţipoanca, „îmi lăsa moştenire făina şi uleiul rămase de la ultimele alegeri, pe care le-a primit de la domnul Dragnea ca să-l voteze la Senat pe unu’ cu nume de floare. Măcar fratele meu a primit găleata cu USL, cu care mai poate face treburi prin curte. Eu, vai mama mea, m-am ales cu o cârpă pe perete!”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
18 septembrie 2013 11:09

Alte articole

Vezi mai mult