Nu s-ar zice, dar papucii cu puf sunt un accesoriu foarte costisitor! Gina Julă, o tânără din cartierul bucureştean Dorobanţi, spune că e nevoită să-i schimbe aproape zilnic pentru că “se pătează în ultimul hal de la maioneza care cade din şaorma”.

saormapepapucicupuf.jpg
Până acum, spun apropiaţii, tânăra a îmbibat cu maioneză 174 de perechi de încălţări blănoase, echivalentul PIB-ului unui stat african de dimensiuni medii.

“Pantofii de lac sunt mult mai buni când mănânci şaorma, fată. Ţi-a căzut mujdei pe bombeu, îi ştergi un picuţ cu şerveţelul şi gata, te-ai întors în club. Da’ dacă acuma sunt ăştia la modă, ce să fac? Frumuseţea cere sacrificiuri”, spune Gina, forând cu unghia după o bucată de ceapă rămasă între dinţi.

Mai chibzuite, prietenele Ginei au învăţat-o să-şi bage picioarele în pungi de plastic ori de câte ori cumpără o şaorma zemoasă cu de toate.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Friday, 21.07.2017 19:35 Monden

National Cinematografic