Nu s-ar zice, dar papucii cu puf sunt un accesoriu foarte costisitor! Gina Julă, o tânără din cartierul bucureştean Dorobanţi, spune că e nevoită să-i schimbe aproape zilnic pentru că “se pătează în ultimul hal de la maioneza care cade din şaorma”.

saormapepapucicupuf.jpg
Până acum, spun apropiaţii, tânăra a îmbibat cu maioneză 174 de perechi de încălţări blănoase, echivalentul PIB-ului unui stat african de dimensiuni medii.

“Pantofii de lac sunt mult mai buni când mănânci şaorma, fată. Ţi-a căzut mujdei pe bombeu, îi ştergi un picuţ cu şerveţelul şi gata, te-ai întors în club. Da’ dacă acuma sunt ăştia la modă, ce să fac? Frumuseţea cere sacrificiuri”, spune Gina, forând cu unghia după o bucată de ceapă rămasă între dinţi.

Mai chibzuite, prietenele Ginei au învăţat-o să-şi bage picioarele în pungi de plastic ori de câte ori cumpără o şaorma zemoasă cu de toate.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Vasile | Friday, 21.07.2017 19:35 Monden

National Cinematografic