Pițipoance îngheţate, găsite de Poliție pe o terasă după o petrecere ilegală

Scene de groază pe o terasă din Capitală, unde zeci de pițipoance au fost găsite înghețate în urma ninsorilor de peste noapte. Polițiștii sosiți pentru o razie de rutină au constatat că în jurul orelor 20:00 s-a terminat gazul din încălzitoare și pițipoancele, îmbrăcate în rochițe și pantofi stiletto, au degerat brusc, cu degetele înțepenite pe iPhone-uri, în timp ce-și făceau Live-uri sau selfiuri.

Primele indicii arată că pițipoancele participau la o petrecere ilegală, ieșiseră să fumeze și au fost surprinse de viscol. Mai întâi, polițiștii le-au amendat pe pițipoancele înghețate, după care au trecut la dezghețarea acestora, cel mai probabil urinând pe ele.

Polițiștii spun că au fost scene greu de privit: ”Din cauza clănțănitului intens din dinți, mai multe pițipoance aveau botoxul spart, silicoanele erau înghețate în poziții nefirești și aveau cracii vineți, de la dârdăit”, spun polițiștii.

Nu toate pițipoancele de la terasă erau înghețate complet, spun polițiștii: ”Când am pus o manea una din ele încă mai dădea din cur pe o masă, dar în rest era bocnă, îi înghețase fondul de ten și-i căzuse cu jumătate de meclă pe jos”.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
11 martie 2021 18:23
Citește mai mult despre: petrecere pițipoance polițiști terasă

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult