Piţipoancele care îşi arată fundul şi sânii la TV se simt izolate din cauza Mădălinei Manole

Moartea Mădălinei Manole a schimbat dramatic sumarul presei autohtone, inclusiv la nivel de tabloide, astfel că piţipoancele care suprapopulau paginile ziarelor cu fundul şi sânii la vedere au ajuns să se simtă marginalizate. Ele se plâng că, din cauza Mădălinei Manole, aproape nimeni nu le mai bagă în seamă, astfel că multe dintre ele riscă să rămână fără nici o sursă de venit.

„Moartea Mădăline Manole riscă să îmi distrugă cariera. Din cauza ei, practic nu mai am voie să îmi arăt fundul şi sânii la televizor, pentru că sunt acuzată de lipsă de respect. Eu n-am nimic cu Mădălina, nu vreau să par nepăsătoare faţă de drama ei, însă sinuciderea ei nu ne mai lasă să trăim. Eu altceva decât să-mi arât sânii şi fundul la televizor nu ştiu. Din asta trăiesc. Dacă nu mai pot face asta, în curând n-o să mai am ce pune în gură”, se plânge Daniela Crudu.

Ea este susţinută şi de Iulia Tăbăcaru, grasa căreia presa îi spune la mişto „bomba sexy”: „Aseară, de exemplu, am avut o prezentare de modă într-un club din Bucureşti. M-am îmbrăcat sumar, cu fundul şi sânii la vedere, însă aproape nimeni nu a mediatizat evenimentul. Ultima dată când am urcat pe scenă cu un penis pe costum, mi s-au dedicat zeci de articole, plus că am avut patru prime pagini. Azi, în schimb, toată atenţia a fost asupra Mădălinei. Abia am prins un sfert de pagină, mai spre sfârşitul ziarului. Viaţa trebuie să meargă mai departe, sper ca lumea să treacă cât mai repede peste drama Mădălinei şi să îşi reîntoarcă privirea spre noi, cele care oferim nuditate şi nimic altceva”, spune Iulia.

Situaţia piţipoancelor este cu atât mai dramatică cu cât, din informaţiile noastre, nici măcar OTV-ul viitorului preşedinte al României nu le mai acceptă în emisiune.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
16 iulie 2010 14:06

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult