Piţipoancele sunt dărâmate! Venirea frigului le-a obligat să renunţe la fuste scurte şi decolteuri

Dramă cutremurătoare pentru piţipoancele din România! Temperaturile scăzute care au cuprins ţara le-a afectat iremediabil stilul vestimentar. „Am încercat să ies în fustă mini afară şi am crezut că îngheţ. Am fost nevoită să-mi iau pantaloni ca să ies la o cafea în Dorobanţi. Nu s-a uitat nici dracu’ la mine, am plecat plângând spre casă :(((”, s-a plâns o piţipoancă pe Facebook.

Pe lângă renunţarea la fustele mini, piţipoancele au reale probleme şi în a-şi expune decolteul când ies la plimbare. „Azi n-a întors nimeni capul după mine pe stradă. Degeaba am silicoane, dacă nu le vede nimeni! O să emigrez într-o ţară în care este cald tot timpul anului”, a scris o altă piţipoancă pe Facebook.

De pe urma acestei situaţii suferă mult şi tabloidele. Paparazzii n-au mai fost în stare să pozeze absolut nimic care să merite un loc în ziar. „Cititorii noştri nu ne cumpără ca să vadă poze cu femei îmbracate gros. Suntem nevoiţi să dăm poze din arhiva foto, altfel nu supravieţuim”, a explicat redactorul-şef de la Libertatea.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
29 octombrie 2012 17:10

Alte articole

Vezi mai mult