Pițipoancelor li se topesc silicoanele de la căldură și li se întind sânii ca mozzarella

Căldură copleșitoare în toată România și pițipoancele suferă cel mai rău. Silicoanele s-au dilatat groaznic de la temperaturile de peste 40 de grade și acum sute de mii de pițipoance au sânii întinși ca mozzarella.

În Capitală s-au produs și incidente din cauza dilatării silicoanelor. Un biciclist a trecut peste sânii unei pițipoance de la o terasă de fițe de la Piața Alba Iulia. El și-a cerut scuze, spunând că nu e vina lui că i-au ajuns fufei țâțele până în rond.

Bombardierii cu care sunt combinate pițipoancele sunt însă încântați și trag de sâni ca să-i întindă ca pe mozzarella, spre disperarea pițipoancelor, care riscă să-și perforeze sânii cu propriile tocuri. O decapotabilă a fost oprită pe Dorobanți pentru că sânii șoferiței, lungiți la peste 2 metri, împiedicau vizibilitatea unui șofer de autobuz.

Pițipoancele sunt sfătuite de ISU să aibă la ele o ladă frigorifică și să-și mai bage sânii la gheață din când în când, ca să mai salveze ce se poate. ”E periculos să conduceți cu sânii dilatați, pot ajunge sub pedale și se pot bloca frânele. Nu vă jucați cu sânii!”, a transmis Decebal Popescu, inspector pentru siguranță mamară.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Ionut
30 iulie 2021 16:02
Citește mai mult despre: caniculă mozzarella pițipoance silicoane

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult