Pizza Hut, favorit la Salonul de Invenții de la Geneva după ce a pus cârnați în blat

Fără precedent! Marele premiu la Salonul de Invenții de la Geneva ar putea ajunge pentru prima oară la Pizza Hut, după ce a lansat Meaty Bites, pizza cu cârnați în blat. Decizia pare să fie deja luată, mai ales că Pizza Hut a precizat că a introdus în meniu și sos de usturoi, cunoscând obieceiul rafinat al românilor de a asezona cârnații cu usturoi.

„Este o idee revoluționară și în acest fel nu vor mai rămâne margini de pizza în farfurie. E prima pizza făcută științific. În acest moment, lucrăm la o metodă prin care să-i facem pe românii care comandă Meaty Bites să nu se ciondănească atunci când împart cârnații. Trebuie să punem un număr care se poate împărți în mod egal la cât mai multe persoane“, spune inventatorul pizzei cu cârnați în blat.

Surse de la Geneva spun că votul e unul previzibil și unanim, mai ales că toți membrii juriului au fost văzuți mâncând în pauza de prânz doar pizza cu cârnați în blat, inclusiv cea expusă la Salon. Alți concurenți spun că nu e corect: „Dacă știam, puneam și noi cârnați în racheta noastră spațială“, spune Elon Musk, invidios pe ideea celor de la Pizza Hut.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

16 decembrie 2022 11:46
Citește mai mult despre: inventii Pizza Hut

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult