Plaja artificială din București, eșec răsunător. Încă nu s-a împotmolit niciun BMW în nisip

Se face imediat o săptămână de când s-a deschis plaja artificială din București și rezultatele continuă să dezamăgească. În mod incredibil, nici până la această oră nu s-a împotmolit un BMW în nisipul de acolo, fapt care ridică mari semne de întrebare în privința calității plajei.

„O plajă nu se poate numi plajă până nu se împotmolește un BMW cu roțile în nisipul ei”, spune dezamăgit un client. „Mă gândesc serios să cer banii înapoi, că eu am plătit preț de plajă privată, dar m-am ales cu o plajă defectă. Mă simt jecmănit.”

Și, într-adevăr, să nu se împotmolească niciun BMW în nisip e greu de justificat de către deținătorii plajei. Ea se află, totuși, în București, capitala bombardierilor cu BMW, ar fi trebuit să avem primul BMW împotmolit în nisip în mai puțin de 10 minute de la deschidere.

Tocmai de aceea, inspectorii ANPC refuză să omologheze plaja artificială din București. „Le mai dăm trei zile, dacă în acest timp nu se împotmolește niciun BMW, vom închide această rușine de plajă”, au amenințat inspectorii ANPC.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
18 iunie 2024 07:01
Citește mai mult despre: BMW bombardieri plajja

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult