Plajele vor fi lățite la 100 metri, ca să poată circula BMW-urile pe 6 benzi

Lucrările de infrastructură continuă pe litoralul românesc. Autoritățile din Constanța au dezvoltat un plan ambițios prin care și-au propus să extindă plajele de la malul Mării Negre cu cel puțin 100 de metri, pentru a face pe plac turiștilor posesori de BMW, care nu mai aveau loc să circule în voie.

„Trebuia neapărat să găsim o soluție la traficul extrem de aglomerat de pe plaje. Sunt zile în care se circulă bară la bară, ceea ce este inacceptabil pentru un oraș precum Constanța”, spune Robert Acrișor, șeful Departamentului Plaje din cadrul Primăriei Constanța.

Noile plaje vor beneficia de o structură ultramodernă, cu 6 benzi pe sens. „Este un proiect unic în lume: vor fi 6 benzi pe sens, ceea ce va permite șoferilor de BMW să ajungă cu mașina până la geamandură. De asemenea, vom pava și fundul mării: știm cu toții că unora le place să intre cu mașina în apă pentru a se răcori, e și păcat să-și spargă cauciucurile în scoici”, a mai adăugat Robert Acrișor.

Turiștii se declară încântați de proiect și abia așteaptă implementarea acestuia. „Blană, mânca-ți-aș!”, a declarat cu entuziasm posesorul unui BMW închiriat.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Luchian
10 octombrie 2020 09:49

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult