Playboy nu va mai publica nuduri! Milioane de bărbaţi care îl luau doar pentru articole, în lacrimi

În mod paradoxal, vestea că Playboy nu va mai publica nuduri îi afectează cel mai tare pe bărbaţii care susţineau că îşi cumpără revista numai pentru articole! Deşi Hugh Hefner a adus asigurări că, din punct de vedere editorial, direcţia revistei va rămâne aceeaşi, autoproclamaţii fani ai textelor din Playboy au fost văzuţi izbucnind în lacrimi, unii smulgându-şi chiar şi puţinul păr din cap.

“Faptul că acum bocesc ca şi cum mi-ar fi ars casa nu are nicio legătură cu dispariţia sânilor din Playboy”, a insistat Robert Acrişor, posesorul unei colecţii impresionante şi destul de năclăite. “Eu cumpăram revista doar pentru interviuri, reportaje, opinii sau ce naiba scriau ăia în ea. Acum mi-a intrat ceva în ochi, serios, de-aia ar putea să pară că jelesc mai ceva ca nord-coreenii la moartea lui Kim Jong-Il!”

Vizibil copleşită de propria naivitate, redacţia Playboy şi-a exprimat încrederea că vânzările nu vor fi afectate de decizia radicală a şefilor. “Toate sondajele realizate în prezenţa soţiilor ne-au arătat că bărbaţii erau deosebit de interesaţi de articolele noastre şi nici măcar nu observau că unele pagini erau pline de ţâţe.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
13 octombrie 2015 16:42
Citește mai mult despre: barbati nud playboy revista sex tristete

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult