Plecat să investigheze situația hepatitei de pe litoralul bulgăresc, Mazăre le-a dat și sifilis

Preocupat mereu de soarta turismului pe litoral, primarul Constanței, Radu Mazăre, a efectuat o vizită de lucru în Bulgaria, pentru a investiga situația de acolo și a vedea dacă nu există pericol și pentru partea românească. Alături de primar a fost și un detașament de bagaboante iar rezultatele nu au fost încurajatoare.

După doar două zile de investigații și carnaval, măsurătorile arată că acum, în marea bulgărească nu există doar hepatiră A ci și sifilis, plus alte câteva boli venerice încă neidentificate. Turiștii s-au plâns de usturături în zona genitală, excrescențe neobișnuite și herpes.

„Am intrat doar câteva minute în apă, doar să mă răcoresc un pic, abia de am intrat până la brâu. Acum medicul mi-a spus că mai am trei luni de trăit, la câte boli am în mine. În afară de SIDA am aproape orice boală transmisibilă sexual”, s-a plâns un turist aflat în vizită la Nisipurile de Aur. Mulți turiști s-au plâns că le-au apărut solzi în zona inghinală iar aproape jumătate din cei care s-au îmbăiat au simțit o dorință irezistibilă să fure ceva de pe plajă, orice, să rămână cu o amintire.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

7 iulie 2014 18:24
Citește mai mult despre: Bulgaria litoral Marea Neagră Radu Mazare vacante

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult