Vrei să pleci la mare de 1 Mai? Trebuie să ştii că anul ăsta Compania de Autostrăzi a renunţat la sistemul de plată prin SMS a taxei de pod de la Feteşti şi l-a înlocuit cu un sistem mult mai simplu şi mai interactiv. Tot ce trebuie să faci e să ai la tine un ou roşu. Când ajungi la ghişeu ciocneşti cu casierul şi dacă îi spargi oul treci gratis. Dacă nu-l spargi, ghinion! Plăteşti taxa.ciocnit_oua_fetesti.jpg

Campania se numeşte “La Feteşti un ou ciocneşti şi podul nu-l mai plăteşti” şi a fost gândită de o echipă din CNADNR. Sunt şi câteva reguli foarte precise, ca să nu profite şmecherii. Decebal Popescu explică: “Dacă ai spart oul casierului e absolut interzis să te întorci cu oul campion şi să-l dai altui şofer. Asta înseamnă fraudă şi se pedepseşte. N-ai voie cu ou de lemn, sau din alte materiale. Sunt permise doar ouăle de găină. În cazuri speciale se poate şi cu ou de curcă”.

Pentru autocare vor ciocni toţi pasagerii şi dacă au bătut 50%+1, autocarul trece. Altfel, se achită taxa.

În perioada următoare, CNADNR va aduce la ghişeele din Feteşti circa 50.000 de ouă roşii. Şoferii pot ciocni şi între ei, în timp ce stau la coadă, ca să descopere un ou campion, cu care să se prezinte la ghişeu. Trebuie reţinut că nu e obligatoriu să spui “Christos a-nviat”, deşi e posibil să ajute. De asemenea, este strict interzis ca după ce spargi oul casierului şi treci gratis să te opreşti şi să-ţi faci selfiuri, ca să le pui pe Facebook şi să te lauzi cu oul tău campion, pentru că nu trebuie să-i stânjeneşti ceilalţi şoferi care poate au avut un ou mai moale. CNADNR vă urează Drum bun şi ouă cât mai tari!

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Wednesday, 27.04.2016 16:49 Monden

National Cinematografic