Andrei Pleşu dovedeşte din nou că ştie să lovească fulgerător, ca un şarpe cu ochelari din savană, în ciuda faptului că abia a înghiţit o antilopă! Aflând că Maria Grapini l-a atacat pe Facebook, cunoscutul om de cultură i-a răspuns nonşalant: “Stai în banca ta, Maria, n-ai citit dumneata cărţi nici câte am mâncat eu din greşeală!”

plesu_grapini_mare_scula.jpg
Reamintim fanilor circului că, îndrăgită pe internet pentru analfabetismul ei candid, Grapini i-ar fi scris recent lui Pleşu că nu e “cine ştiie ce mare sculă d-e intelectual”.

Furios, Pleşu le-a amintit românilor că, doar în ultima lună, a înghiţit fără să vrea cinci volume din Bourdieu, doar fiindcă era atât de cufundat în lectură încât a uitat în care mână ţinea sandvişul. “În tot acest timp, doamna Grapini abia a apucat să buchisească nişte pliante de la Kaufland!”, a continuat marele gânditor, provocând-o pe fosta şefă de la Turism la un concurs de citit. “O să-i dau perversa ca la Sorbona!”

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Thursday, 28.04.2016 16:53 Monden

National Cinematografic