Pleşu intervine în scandalul Dinescu-Liiceanu: „A văzut cineva muştarul?”

Scandalul între saltimbancul Mircea Dinescu și comerciantul de cărți Gabriel Liiceanu se complică tot mai mult. Boșorogii au șocat opinia publică, atât prin virulența atacurilor verbale, cât mai ales prin tupeul protagoniștilor, loviți probabil de senilitate.

Un al treilea titan al gândirii s-a implicat în scandal: Andrei Pleșu. Între două plescăieli, acesta a întrebat dacă a văzut cineva muștarul: ”Îngăduită-mi fie impertinența, dar consider inadmisibilă ocultarea vârtosului muștar de Tecuci, mai ales în contextul acestor cabanoși angelici, pogorâți în talgerul plat, precum frazele lui Gabriel”, a comentat Andrei Pleșu.

Dacă tot s-a băgat în scandal, Pleșu a început să dea din casă, la adresa celor doi: ”Cineva care știe să facă un miel la proțap cum e Mircea Dinescu n-ar trebui să uite sifonul la șpriț și mai ales scobitorile la muștar. Am pățit”, a spus Pleșu, continuând că ”Dacă chiar nu găsim muștar, pot oricând să-i trec o fabrică de muștar pe numele lui Gabriel Liiceanu, cum am făcut cu editura aceea după 1990”.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
15 martie 2021 19:05
Citește mai mult despre: Dinescu liiceanu Pleșu

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult