“PLM”, desemnat pentru a 18-a oară consecutiv cuvântul anului în România

Nicio surpriză la anunțarea cuvântului anului 2019 în România. Așa cum era de așteptat, ”PLM” a câștigat din nou prestigioasa nominalizare, deja pentru a 18-a oară consecutiv. Dacă anul trecut a câștigat doar la limită în fața lui ”Muie PSD”, anul acesta n-a avut rival, cuvântul de pe locul doi fiind la o distanță considerabilă de ”PLM”.

”E greu ca un alt cuvânt să bată legendarul PLM în viitorul apropiat”, crede reputatul lingvist Decebal Popescu. ”PLM are avantajul că se potrivește în absolut orice situație: îl poți folosi când ceri o pâine sau o apă, când chemi sau, dimpotrivă, alungi pe cineva, când cerți pe cineva, în absolut orice situație. În PLM, cuvântul e genial!”

Totodată, în cadrul galei din acest an a fost onorat și simpaticul drojdier nea Costel, care a primit cu un premiu pentru întreaga activitate, pentru insistența cu care promovează legendarul cuvânt. ”Mulțumesc pentru premiu, dar o bere nu dați și voi, dă-vă-n PLM?”, a spus, vizibil emoționat, nea Costel în discursul de mulțumire.

Scris de Calin
10 decembrie 2019 17:12
Citește mai mult despre: nea Costel

Alte articole

Vezi mai mult