PNL naționalizează Berăria H ca s-o angajeze acolo pe chelnerița de la Ape

Cineva „de la vârf” s-a săturat de scandalurile cu funcţionari incompetenţi şi a pus piciorul în prag! Guvernul PNL a anunţat că va naţionaliza cel mai mare birt din România, Berăria H, pentru a-i angaja acolo pe toţi ospătarii, care au relaţii în partid sau au pus umărul la campania electorală.

„Cazul de la Apele Române nu e unul singular. Mulţi colegi ospătari se plâng că sunt puşi directori peste tot felul de structuri din domenii în care nu se pricep, şi că ar prefera să aibă aceleaşi beneficii – salarii, şofer personal, laptopuri şmechere – dar să facă ce ştiu ei mai bine, să poată face performanţă”, a declarat şeful Organizaţiei de Chelneri a PNL, Vali zis Castron.

„Recunoaştem că există o problemă şi am întreprins deja primele demersuri pentru a o rezolva. În primă instanţă, vom naţionaliza Berăria H şi o vom redenumi Agenţia Naţională a Direcţiilor Regionale de Administrarea Berii Bucureşti”, a declarat şeful PNL, care cred că e încă Ludovic Orban.

„Acolo mă voi numi eu şef, ca să pot coordona mai bine toată treaba. Tot acolo vom înfiinţa câteva sute de posturi călduţe de director-chelner, director-şef de sală, director-debarasator, ca să-i putem recompensa cum se cuvine pe colegii noştri mai harnici, fără să-i scoatem din zona lor de confort şi să-i expunem la tot felul de scandaluri mediatice.”

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Vasile
3 februarie 2021 12:58
Citește mai mult despre: berarie chelneri guvern PNL

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult