Poliţia a început să îi oprească şi pe cei de la Uber Eats şi să le mănânce mâncarea

Ai comandat pentru prânz şaorma aia delicioasă şi încă o aştepţi? S-ar putea să o aştepţi mult şi bine! Mai mulţi bucureşteni au transmis pe Facebook imagini şocante cu echipaje ale Poliţiei care, profitând de confuzia creată de scandalul Uber, îi opresc în trafic pe cei de la Uber Eats şi le mănâncă toată mâncarea.

„Aveam de livrat câteva ciorbe, o ceafă la grătar şi o salată la o adresă din Pipera. Am rămas fără toată marfa, doar salata mi-au lăsat-o, parcă în bătaie de joc”, se plânge Vali, prima victimă a abuzurilor de acest gen.

„Filtru de poliţie pe Ştefan cel Mare. Un agent îmi face semn să trag pe dreapta, îmi scrie amendă, vede că n-are ce plăcuţe să-mi confişte şi mă pune să deschid cutia cu mâncare. În cinci minute mi-a ras două pizze şi o caserolă întreagă de cârnaţi”, adaugă Ştefan, alt biciclist bucureştean. „Nici măcar nu lucrez pentru Uber Eats, era mâncarea mea.”

Contactaţi de reporteri, reprezentanţii Poliţiei Capitalei au declarat doar că legea e lege şi, pe deasupra, porţiile sunt cam mici.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
17 mai 2019 14:31
Citește mai mult despre: uber

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult