Poliţia a luat un blogger de pe stradă, l-a bărbierit şi i-a dat un loc de muncă

În sfârşit Poliţia îşi face datoria! În zona Calea Victoriei bar A1 a fost capturat un blogger bărbos, cu un aspect neîngrijit şi haine vechi. Bloggerul a fost dus la cea mai apropiată secţie de poliţie, unde a fost tuns şi deparazitat. Poliţia are indicii că acesta ar fi şi hipster.

“Asupra bloggerului au fost găsite nişte ierburi ciudate, probabil stupefiante, pe care individul certat cu legea le-a declarat că ar fi kale, o plantă comestibilă îndrăgită de vegani. Planta a fost confiscată şi urmează să-i fie analizat potenţialul toxic. În barbă i-am găsit şi un joint de marijuana, pe care l-am fumat cu colegii pe hol”, explică plutonierul Robert Acrişor, de la Secţia 1 Poliţie Bucureşti.

Bloggerul hipster a fost obligat să-şi găsească un loc de muncă plătit pe măsura pregătirii sale şi a fost numit fotograf oficial la nunţile oficiate în Sectorul 1. Acesta nu va mai bate străzile aiurea, faptă numită şi vagabondaj în Codul Penal. Are obligaţia să se prezinte săptămânal la Secţia 1, pentru ca organele de Poliţie să se asigure că se bărbiereşte şi se tunde corespunzător.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Ionut
11 februarie 2016 17:46
Citește mai mult despre: barba blogger hipster politia

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult