Poliția a spart zeci de petreceri de Valentine’s și-a trimis bărbații acasă la neveste

Weekendul acesta oamenii legii au descins la numeroase petreceri organizate ilegal cu ocazia Valentine’s Day și au împărțit amenzi cu generozitate. Mai mult, zeci de bărbați care participau la aceste petreceri au fost trimiși acasă la neveste.

Totodată s-au întocmit sute de procese verbale pentru participanții care nu respectau absolut distanțarea socială, fiind unul peste altul, și nici nu purtau măști, ba chiar unii dintre ei nu purtau nici chiloți. Cetățenii amendați susțin că la mijloc este o conspirație și căsnicia nu există cu adevărat, fiind o invenție a bogaților lumii să țină bărbații în sărăcie.

Aceștia au explicat cu exemple cum nu prea există bărbați bogați însurați, dând exemplu cu Jeff Bezos, șeful Amazon, care după ce a rămas fără nevastă a devenit și mai bogat, în timp ce regele Mihai, care a fost căsătorit până la adânci bătrâneți, a murit ca ultimul sărac, era îmbrăcat cu haine de la Lidl.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de TNR
15 februarie 2021 14:02

Alte articole

Vezi mai mult