Poliţia Capitalei, pe urmele Incendiatorului din tramvaiul 41!

Incendiul izbucnit acum câteva ore pe linia faimosului mijloc de transport în comun care face legătura între Ghencea şi Piaţa Presei Libere i-a pus pe jar pe oamenii legii din Capitală! Aceştia se află acum pe urmele unui infractor periculos, pe care îl bănuiesc că ar fi de vină pentru catastrofă!

Supranumit “Incendiatorul din tramvaiul 41”, el pare a fi un imitator al faimosului Înţepător şi, conform poliţiştilor, e uşor de recunoscut deoarece umblă cu nişte torţe aprinse ascunse sub tricou şi, atunci când crede că nu-l vede nimeni, le dă foc femeilor tinere şi atrăgătoare care circulă cu acest tramvai. În ultimele zile, mai multe dintre victimele „Incendiatorului” s-au prezentat la spital pentru teste, spunând că nu ştiu pe unde o mai fi fost focul şi le e teamă să nu fi luat vreo boală, dat fiind că torţa nu părea dezinfectată.

Investigaţiile asupra incendiului continuă, anchetatorii având deja depoziţii cum că în tramvai ar fi urcat un bărbat cu un aruncător de flăcări care oferea “Incendii trei la zece mii”, dar care la momentul respectiv nu le-a părut suspect călătorilor din 41. Poliţiştii nu exclud însă nici varianta că incendiul ar fi pornit de la un chiştoc de ţigară electronică aruncat la întâmplare.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
12 iulie 2012 18:07

Alte articole

Vezi mai mult