Blestemul a căzut pe capul agentului Nicolae Onuț de la secția 3 din Cluj. Din neatenție, sub stresul orelor suplimentare, agentul l-a oprit în trafic pe cunoscutul actor Florin Piersic și l-a întrebat dacă are declarații. Nu doar că actorul avea declarație, avea și detalii cu privire la declarația lui. 

piersicmasina.jpg

„Deci mă duc până la Dorel, cum care Dorel mă, Dorel Vișan, îl știi, că am făcut scheciurile alea cu el, cu Ardelenii, eu eram ardelean și el era tot ardelean, pup-aț-aș chipiul mă, ți-am spus cum l-am întâlnit pe Dorel Vișan când filmam Dacii, deci eram eu, era Colea Răutu, mă, ăsta bărbat, fibră tot, eram cu aia mică, Florența, mare actriță, ți-o jur, și-o femeie, uiuiii, deci mă duc cu ăștia să radem niște răchie, că aveau răchie la filmările cu scena cu mâncarea, și acolo Dorel Vișan. Dorel Vișan era dac, mă, dac și beat muci peste răchie. Deci mă duc la Dorel Vișan, că-i bătrân, băi, premiu UNITER, cum am luat eu cu Marga Barbu, ți-am spus, stai să-ți zic...”, a fost declarația consemnată de polițist pe procesul verbal. 

Acesta a sunat la secție și a cerut cu șeful său, susținând că suspectul știe că Dorel Vișan a jucat unu polițist în Occident, și dacă știe filmul șeful de secție. Acesta a intervenit și a cerut urgent agentului să dea drumul lui Florin Piersic, dar deja era prea târziu, prin stație se auzea doar vocea lui Florin Piersic cum a mușcat-o de țâțe pe Magda Barbu când au filmat „Zestrea Domniței Ralu”, cu marele regizor Dinu Cocea.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Monday, 04.05.2020 10:47 Monden

National Cinematografic