Poliţia face controale în pieţe. Sunt vizaţi comercianţii dispuşi să dea 200 de lei ca să fie totul bine

Descinderi în aproape toate pieţele din Capitală. Inspectorii sanitari, însoţiţi de poliţişti, încearcă să identifice toţi comercianţii care dispun de 200 de lei cash, ca să fie totul în regulă, cu sărbători fericite la toată lumea şi doamne ajută!

Comercianţii spun că e normal să se facă şi controale, pentru că de multe ori în pieţe ajung şi nenorociţi care nu vor să dea nimic, în loc să lase tarabele pentru samsarii corecţi.

Potrivit pieţarilor, poliţiştii veniţi în control dau dovadă de mare înţelegere şi pe lângă cash acceptă şi o pulpă de miel, un cozonac-doi, sau chiar şi un sac de cartofi, că oricum n-au intrat salariile înainte de Paşti şi “e greu pentru toată lumea”.

Atenţie, amenzile sunt mari! La un magazin de sibieni vânzătorii n-au vrut să dea cei 200 de lei, aşa că un poliţist a gustat brânză şi jambon de 2500 de lei. Totuşi, în general poliţiştii se înţeleg foarte bine cu vânzătorii din pieţe, pentru că sunt tot ţărani la bază. Vânzătorii spun: “Suntem înţelegători cu ei, nu i-a dus capul să facă şi ei ceva în viaţă, au ajuns poliţişti, dar îi ajutăm şi noi cum putem”.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
4 aprilie 2018 16:43
Citește mai mult despre: control piata politia sibieni

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult