Poliția l-a ridicat pe Nicușor Dan din Gara de Nord, crezând că e un boschetar

Momente neplăcute pentru primarul Capitalei, Nicușor Dan. În timp ce încerca să ia trenul spre Ploiești, Nicușor a fost ridicat de Poliția Locală, care au crezut pe bună dreptate că e un boschetar: ”Avea un aspect neîngrijit, deranja ceilalți călători, care încercau să-i dea un sandviș, sau 10 lei de milă, văzându-l sărac cu duhul”, spune unul din polițiști.

Polițiștii l-au dus la container, l-au spălat, l-au tuns, i-au dat un diazepam, pentru că susținea că el e primarul Bucureștiului, adică manifesta o stare confuză, psihotică: ”Ce primar, bă, pletosule? Cine a mai pomenit primar cu dreaduri în cap?”, l-a luat la rost unul din polițiști.

După ce i-au fost verificate actele și polițiștii s-au convins că într-adevăr acest individ cu un ciuf de naufragiat și maniere de pacient la boli nervoase chiar e primarul Bucureștiului, l-au dus înapoi în gară. Nicușor Dan susține că a fost palpitant, ca pe vremuri, când era activist și îl luau cu duba, și că nu are nimic împotriva polițiștilor.

După incident, Nicușor a ajuns viral în presa internațională, ziarele având titluri precum ”El e homelessul care a ajuns primar la București!”, sau ”Primarul Bucureștiului, arestat pentru vagabondaj”.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Ionut
27 mai 2021 06:54
Citește mai mult despre: boschetar Nicușor Dan

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult