Poliţia Rutieră a decis: După accidentul de ieri, Adi Minune va rămâne fără carnet de elev

După accidentul de marţi seara, în care şi-a distrus munca de un weekend, Adi Minune va rămâne şi fără Ferrari, dar şi fără dreptul de a conduce pentru o scurtă perioadă de timp.

„A fost un accident mărunt”, se plânge artistul de manele. „Am vrut să fac o depăşire din scurt şi m-am trezit cu dânsa în faţă. Nici n-am apucat să mai ajung la pedale. Poliţia exagerează, eu am doar o mică parte din vină.”

Însă decizia rămâne definitivă. Reprezentantul biroului de tamponări uşoare sosit la faţa locului declară: „Întrucât a fost găsit vinovat de conducere de sub volan, a fost luată decizia de suspendare a carnetului de elev şi interzicerea dreptului de a-şi ridica alocaţia sau de a intra cu reducere la film.”

Deşi nu au ajuns la o înţelegere amiabilă, solistul a insistat să facă un gest mărinimos şi să îi ofere şoferiţei accidentate farul de la Ferrari-ul său, în valoare de 200.000 de Euro. „Eu am o nuntă vineri. Sâmbătă îmi vine deja maşina nouă. Dar săraca doamnă de unde altundeva să scoată două mii de euro ca să-şi ia altă maşină?” a completat Adi Minune, privind în sus către reporterul nostru.


Autor: Radu N.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de TNR
19 iunie 2013 11:59

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult