Poliţiştii au făcut uz de armă ca să oprească un şaormar care le punea pătrunjel

Tragedie evitată în ultimul moment. Doar vigilența polițiștilor a făcut ca un dezastru să nu aibă loc într-o șaormerie din București. Aceștia au făcut uz de armă ca să-l oprească pe un șaormar care era cât pe ce să le pună pătrunjel în șaorma.

„Aruncă pătrunjelul și ridică mâinile sus“, au urlat polițiștii, în timp ce trăgeau focuri de avertisment în aer. Și, spre norocul lor, șaormarul a renunțat la gestul său reprobabil: a aruncat pătrunjelul, șaormele polițiștilor fiind astfel salvate.

Chiar dacă acum vor avea de completat zeci de hârtii prin care să justifice folosirea armelor din dotare, polițiștii spun că ar face exact la fel ori de câte ori ar vedea un șaormar că pune mâna pe pătrunjel. Mai ales c-au depus un jurământ în acest sens.

Faptele de vitejie ale celor doi oameni ai legii au ajuns chiar și la șeful Poliției Române, care i-a sunat personal ca să-i felicite și ca să le ordone să-i aducă și lui o șaorma. Li s-a promis chiar și o primă pentru gestul lor, dar doar dacă ajung cu șaorma șefului caldă.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
2 februarie 2022 07:58
Citește mai mult despre: patrunjel politisti saorma

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult