Poliţiştii au găsit patru ţestoase ninja acasă la Dani Mocanu

Agenţii Poliţiei oraşului Ştefăneşti, împreună cu luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, au desfăşurat astăzi o percheziţie la domiciliul manelistului Dani Mocanu, în căutarea unui leu pe care acesta l-ar deţine în mod ilegal.

Oamenii legii spun, deşi fiara apare în videoclipurile cântăreţului, nu au găsit nici urmă de leu fioros în casa lui Mocanu. Au fost ridicate, în schimb, patru ţestoase ninja, pe care acesta le învăţase să facă tot felul de scheme cu sabia şi nunceacul, cel mai probabil pentru a le folosi într-un alt clip pe Youtube.

Vecinii spun că Dani Mocanu le are de mai bine de un an de zile pe ţestoasele Leonardo, Rafael, Michelangelo şi Caravaggio. Manelistul le angajase chiar şi un antrenor de kung-fu în persoana şobolanului Stănică, cunoscut luptător de kung-fu din Ştefăneşti.

„Ţestoasele par bine hrănite, a fost nevoie de opt oameni bine făcuţi ca să le imobilizeze. După un consult veterinar de rutină, ele vor fi cel mai probabil eliberate în Munţii Ninja ai Dobrogei, mediul natural al ţestoaselor ninja”, spune agentul Georgel Piele de la IPJ Argeş.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
25 noiembrie 2020 18:00
Citește mai mult despre: animale dani mocanu manele testoase ninja

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult