Pentru că ea e mai miloasă şi nu depune plângere penală împotriva hăndrălăilor care exagerează cu spankingul, poliţiştii români au decis s-o protejeze mai bine pe animatoarea de televiziune Daniela Crudu. În dormitorul Danielei poliţiştii au montat câteva camere video, prin care o pot monitoriza permanent şi dacă e ceva pot interveni foarte rapid.daniela_crudu_supravegheata_politie.jpg

Peste 174 de poliţişti s-au oferit voluntari să o supravegheze non-stop pe frumoasa româncă şi garantează că dacă îndrăzneşte vreunul din iubiţii ei s-o lovească ei vor interveni, că e flagrant de data asta. Poliţiştii şi-au luat la ei energizante, să aibă putere s-o urmărească bine şi şerveţele, în caz că le dau lacrimile când o văd pe Daniela în suferinţe provocate de iubit.

“Poliţiştii au fost foarte drăguţi, au venit şi au montat personal camerele video şi au adus şi o canapea neagră din piele, pe care au zis s-o folosesc sănătoasă, spune Daniela. Poliţiştii au montat peste tot prin casă şi microfoane extrem de sensibile, care pot înregistra chiar şi cel mai mic geamăt, primul indiciu al unei bătăi.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Ionut | Monday, 10.02.2020 17:34 Monden

National Cinematografic