Poliţiştii din Spania intră toți în concediu, pentru că românii se întorc în ţară pe perioada verii

Relaxare și voie bună printre polițiștii spanioli, care au fost anunțați de superiori că pentru restul verii pot intra absolut toți în vacanță. Măsura vine după ce s-a constat o prăbușire a infracționalității, pe fondul plecării românilor din Spania către plaiurile natale, ca să-și petreacă lunile de vară la noi în țară.

”Acum că românii au plecat, efectiv nu mai avem de ce să ținem polițiști pe străzi”, spune ministrul spaniol de Interne. ”Poate n-au plecat toți, dar cei care se ocupă cu furatul cu siguranță sunt în sau în drum spre România, ca să se laude la tovarășii lor cu ce mașini și-au luat din furat.”

Totuși, poliția spaniolă promite să fie vigilentă. ”Dacă se întâmplă cumva să ajungă Liviu Dragnea sau vreun alt pesedist pe la noi, se va activa de urgență codul roșu de infracționalitate, că știm sigur că ăștia vin la furat”, spune ministrul de Interne.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
10 iulie 2017 01:07
Citește mai mult despre: politist spania

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult