Polițiștii i-au lipit manelistului Culiță Sterp 100 euro pe frunte și i-au dat drumul

L-au arestat, dar acum e liber! Polițiștii care l-au reținut pe manelistul Culiță Sterp au căzut în capcană. Culiță a început să cânte în celulă, iar polițiștii, care firește sunt maneliști, au încins o mică paranghelie, care s-a terminat ca toate chefurile cu manele: polițiștii și-au făcut unii altora dedicații, i-au lipit lui Culiță 100 de euro pe frunte și l-au trimis acasă.

Polițiștii se declară nevinovați și susțin că așa e obiceiul la chefuri: ”Unde ați mai pomenit să arestezi manelistul după ce ți-a cântat? Asta nu se face”, explică comisarul Robert Acrișor, cel care l-a eliberat pe Culiță Sterp. Pentru că mașina artistului a fost avariată în accident, polițiștii i-au împrumutat una de la ei de la secție și i-au pornit girofarul și sirena, să ajungă acasă în siguranță: ”N-am vrut să riscăm, omul băuse ceva cu noi în timpul petrecerii și mai bine se dă lumea la o parte din fața lui”, spune Robert Acrișor.

Polițiștii spun că ar trebui să se vadă și faptul că i-au dat doar 100 de euro: ”Dacă aveam salarii mai mari, poate dădeam și noi mai mult. Și oricum, e vorba de Culiță Sterp, nu e o mare valoare. Dacă îi arestam pe Tzancă Uraganu, pe Miraj Tsunami sau pe Iuly Neamțu, mai ziceam, scoteam și noi 500 de euro înainte să-i eliberăm”, spune Acrișor.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
18 noiembrie 2022 13:18
Citește mai mult despre: Culiță sterp manele polițiști

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult