Poliţiştii ridică ştacheta! Nu mai cer şpagă în bani, ci în cartonaşe Mega Image

Goana după cartonaşe Mega Image a ajuns şi în rândul poliţiştilor. De câteva săptămâni, poliţiştii fac un scandal monstru ori de câte ori cineva încearcă să le ofere şpagă în bani. Ei nu mai acceptă decât cartonaşe Mega Image, pe care le consideră mult mai valoroase decât banii. Poliţiştii spun că leul, ba chiar şi euro, se mai devalorizează, pe când cartonaşele cu animele devin din ce în ce mai valoroase.

„Decât să luăm bani, pe care să-i cheltuim pe şaorme şi covrigi, mai bine luăm cartonaşe Mega Image. Cu ocazia asta devenim şi noi mult mai deştepţi”, spune agentul de la Rutieră Robert Acrişor. „Uite, eu de exemplu ştiu acum cinci animale domestice: vacă, brusture, măgar, dinozaur şi încă unul, care-mi scapă acum.”

Superiorii poliţiştilor sunt, la rîndul lor, extrem de încântaţi. „Înainte, când un subaltern lua şpagă, de multe ori o ţinea toată pentru el. Asta nu se mai întâmplă acum, pentru că toate dublurile de animăluţe ne sunt aduse nouă. Desigur, durează puţin până subalternii se prind care sunt dubluri, dar îi mai ajutăm şi noi când ne permite timpul”, povesteşte un comisar de la Poliţia Capitalei.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
4 aprilie 2014 13:04

Alte articole

Vezi mai mult