Poliţistul care i-a luat permisul lui Fuego, lovit cu poşetuţa de un bărbat, mare fan al artistului

Momente umilitoare pentru poliţistul care i-a reţinut permisul auto lui Fuego! Aseară, în timp ce pleca de la secţie spre casă, a fost atacat cu sălbăticie de Corneluş B., mare fan Fuego, care l-a lovit în repetate rânduri cu poşetuţa peste cap. Corneluş nu a putut fi potolit nici măcar de colegii poliţistului, fiind nevoie de intervenţia mascaţilor.

Imobilizarea lui Corneluş a fost îngreunată de faptul că acesta a ameninţat în repetate rânduri că va pune muzica lui Fuego la casetonul pe care îl avea asupra sa. Mascaţii au avut nevoie de căşti speciale pentru izolaţie fonică ca să-l poată imobiliza pe recalcitrantul fan Fuego.

„Mi-e şi ruşine să mai ies din casă! Umilinţă mai mare decât să fii lovit cu poşeta de un fan Fuego de sex masculin nu există pe lume. Mai ales că, cel mai probabil, este vorba de singurul bărbat din lume care este fan Fuego. Cine-a mai pomenit bărbat care să asculte Fuego? Experienţa asta mă va marca pe viaţa”, s-a plâns poliţistul.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
20 noiembrie 2012 18:11

Alte articole

Vezi mai mult