Animalele găsite acasă la Nuţu Cămătaru continuă să-i şocheze pe români. Marian Godină, stăpânul lui Pablo, alpaca, susţine că e şocat că în ţara noastră încă e posibil aşa ceva: “Adică ăsta are cămile în curte şi nu-l întreabă nimeni nimic?”, a spus Godină, în timp ce-l căra în braţe pe Pablo la etaj, unde alpaca doarme împreună cu el.alpaca_godina_camila_nutu.jpg

Şi alţi interlopi spun acelaşi lucru: “Ce exemplu ne dă Poliţia? Noi vedem la ei şi facem la fel. Nuţu la Marian a văzut alpaca, a cerut şi el tot alpacă, dar ce să vezi, l-au tras în piept, în loc de alpacă i-a dat pui de cămilă de s-a făcut matahala aia. Nu l-a lăsat sufletul să-i dea drumul pe stradă, a avut grijă de ea şi acum i-o confiscă”, explică Vali, din clanul Cămătaru.

Interlopii îl somează pe Marian să recunoască adevărul: “De unde ai confiscat alpaca şi e adevărat că are un tatuaj cu chipul lui Nuţu sub pulpa stângă spate?”. Şi în privinţa maimuţelor lui Nuţu sunt voci din clanurile interlope care susţin că e absurd să i le confişti, din moment ce la Jandarmerie se angajează gorile şi cimpanzei, acuzaţie neconfirmată.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de TNR | Wednesday, 18.09.2019 16:41 Monden

National Cinematografic