Poliţistul Marian Godină, respins a cincea oară la Academia de Poliţie, pentru că e deja poliţist

Mariane, ce e cu tine? Rectoratul Academiei de Poliţie îl roagă pe Marian Godină să nu mai facă acuzaţii nefondate la adresa instituţiei şi să nu se mai plângă că ar fi fost depunctat la examenul de admitere, pentru că oricum el e deja poliţist şi ar trebui să aprecieze că oamenii nu-l împiedică să se înscrie la examen, ca să nu-l supere.

“Nu înţeleg de ce Marian insistă să dea examenul. Poate are nostalgii, habar n-am. De ce insistă? Are şapcă, are uniformă, are Logan cu girofar. Ce mai vrea? Are 35 de ani, din care 10 în Poliţie. Cât de poliţist vrei să fii, Mariane? Are chitanţier, baston reflectorizant, armă şi încărcătoare. Problema e că el nu ştie să-şi suplimenteze veniturile. Noi vrem oameni cu iniţiativă. Vrei să-ţi măreşti salariul? Ţi-l măreşti singur!”, a declarat rectorul Academiei de Poliţie.

Prietenii lui Marian au organizat o “intervenţie”, ca la americani, ca să încerce să-l facă să realizeze că e deja poliţist. Printre motive, i-au spus că atunci când cauţi “poliţist” pe Google, Marian Godină e al doilea, după Eftimie de la TNR.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
10 august 2017 20:36
Citește mai mult despre: Academia de Politie Godina politisti

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult