Poluare severă la Cluj! Aerul a devenit irespirabil de la băşinile din capul clujenilor

Miros pestilențial la poalele Feleacului! Bășinile din capul clujenilor au făcut ca aerul din oraș să devină de-a dreptul irespirabil pentru turiștii care vin în vizită. Chiar și specialiștii NASA s-au plâns că bășinile din capul clujenilor sunt mirosibile din spațiu, că sunt atât de puternice încât răzbat chiar și prin costumul de cosmonaut. 

Specialiștii în mediu atrag atenția că nivelul de bășini este deja extrem de ridicat – și nici măcar nu a început Untold-ul. ”Nu e exclus să ne trezim la Untold cu o dramă umanitară – numărul bășinilor din capul clujenilor efectiv va exploda și ne așteptăm la mii de victime”, avertizează specialistul Decebal Popescu.

Clujenii, în schimb, sunt obișnuiți cu mirosul, așa că nu au nicio o problemă să respire aerul impregnat de bășini. ”Dar asta pentru că au mintea extrem de scurtă și uită repede că ei l-au ținut 12 ani primar pe Gheorghe Funar, că orașul cu care se laudă a fost construit de unguri sau că au una dintre cele mai urâte statui din lume, a lui Avram Iancu. Sau că primarul loc, Emil Boc, a fost dăncilul lui Băsescu”, a precizat Decebal Popescu.

Scris de Calin
23 iulie 2019 14:12
Citește mai mult despre: cluj

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult