Deşi fusese dat afară din cauza suspiciunilor de legături indecente cu minori, Cristian Pomohaci a fost uns din nou preot! Informaţia a fost divulgată ieri de biroul de presă al Patriarhiei, care susţine că pentru noile clopote ale Catedralei Neamului era nevoie de cel mai bun mânuitor al ciocanului.

omohaci_reprimit.jpg
"O fi făcut multe părintele Pomohaci, dar un lucru nu poţi să-i iei: când vine vorba de ciocan, are talent. A venit la mine ieri, mi-a promis că nu mai face prostii, pe urmă mi-a arătat ciocanul şi ne-am jucat un pic cu el", a comentat Preafericitul Daniel. "Omul face minuni cu ciocanul. În mâinile lui, zici că-i viu."

"Ştiţi, clopotele alea noi sunt gravate cu portretul Preafericitului. Puţini ştiu că ăla nu e acolo pur decorativ, ci marchează punctul unde e cea mai bună rezonanţă. Dacă-l plesneşti pe Preafericitul cu ciocanul pe faţă, se aude până la Otopeni", a explicat Pomohaci.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Wednesday, 05.09.2018 10:57 Monden

National Cinematografic