Deşi fusese dat afară din cauza suspiciunilor de legături indecente cu minori, Cristian Pomohaci a fost uns din nou preot! Informaţia a fost divulgată ieri de biroul de presă al Patriarhiei, care susţine că pentru noile clopote ale Catedralei Neamului era nevoie de cel mai bun mânuitor al ciocanului.

omohaci_reprimit.jpg
"O fi făcut multe părintele Pomohaci, dar un lucru nu poţi să-i iei: când vine vorba de ciocan, are talent. A venit la mine ieri, mi-a promis că nu mai face prostii, pe urmă mi-a arătat ciocanul şi ne-am jucat un pic cu el", a comentat Preafericitul Daniel. "Omul face minuni cu ciocanul. În mâinile lui, zici că-i viu."

"Ştiţi, clopotele alea noi sunt gravate cu portretul Preafericitului. Puţini ştiu că ăla nu e acolo pur decorativ, ci marchează punctul unde e cea mai bună rezonanţă. Dacă-l plesneşti pe Preafericitul cu ciocanul pe faţă, se aude până la Otopeni", a explicat Pomohaci.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Vasile | Wednesday, 05.09.2018 07:57 Monden

National Cinematografic