Popor delăsător. Mulţi români recunosc că lasă sezonul pe Netflix neterminat

Hărnicia nu e o trăsătură a poporului român! Un sondaj arată că 90% din români lasă baltă sezoane întregi pe Netflix, după ce se uită la 2-3 episoade. În loc să se uite temeinic, de la cap la coadă, mulţi români dau drumul la câte un episod şi o mai lălăie prin bucătărie, cât timp serialul “curge” aiurea pe ecran, după care îl închid.

“Când mă uit în lista de Continue Watching îmi dau seama ce putoare de om sunt. Câte lucruri am început şi nu le-am dus niciodată la capăt! Câte proiecte am avut. Aveam de gând să mă uit iar la Breaking Bad de la cap la coadă şi după 2 sezoane mi-am băgat p.. La fel şi cu Rick and Morty. Mă apuc de el şi mereu intervine ceva. Cred că somatizez ceva, nu ştiu ce dreaq am”, recunoaşte neputincios Marian Coltea.

“Suntem în continuare o naţie blocată în proiect”, susţine şi omul de afaceri Gabriel Liiceanu, fost scriitor. “Probabil e o reminiscenţă a comunismului, când n-aveam nimic şi de-asta ne lăcomim la seriale”, a mai spus individul care pretinde uneori că ar fi şi filosof.

Scris de Ionut
27 ianuarie 2020 13:01
Citește mai mult despre: Netflix

Alte articole

Vezi mai mult