Mai dă-o încolo, băi Cristi Borcea! Toți cei 27 de porumbei eliberați ieri la nunta fostului acționar dinamovist cu Valentina Pelinel au rămas însărcinați. Faptul că Borcea lasă pe cineva însărcinat nu e deloc o surpriză, bineînțeles, dar totuși, porumbeii ar trebui să clocească ouă, nu să rămână însărcinați.

borcea_pelinel_porumbei.jpg Se pare însă că, înainte să-i elibereze, Cristi Borcea a rămas singur câteva minute cu porumbeii, ”ca să le dea niște chestii”, după cum a povestit un martor. Biologii recunosc că urmăresc cu atenție evenimentul și că sunt extrem de curioși să vadă rezultatul acestor sarcini. ”Puii de porumbel sunt urâți de felul lor, așa că așteptăm cu nerăbdare să-i vedem pe ăștia ai lui Cristi Borcea cum vor arăta”, spune reputatul biolog Decebal Popescu. 

”Și, în altă ordine de idei”, a continuat biologul, ”le recomand tuturor femeilor care au asistat la nunta lui Borcea de ieri să-și facă un test de sarcină, că nu se știe. Chiar și eu mi-am făcut unul, doar pentru că am rostit numele Borcea. Futu-i, l-am rostit din nou, mai trebuie să fac un test!”

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Thursday, 13.09.2018 21:21 Monden

National Cinematografic